Nieuws

Het laatste nieuws

Oudestraat

17 maart 2023

Herstart werkzaamheden Oudestraat en omgeving

Begin dit jaar zijn we geëindigd met het aanbrengen van de nieuwe bestrating aan de Oudestraat, ongeveer tot aan de kruising met de Beursstraat. We hebben de werkzaamheden tijdelijk gestaakt in verband met het stormseizoen (tot 1 april). Vanaf 3 april worden de werkzaamheden aan de Oudestraat weer opgestart.
Deestraat, inkijk vanaf havenzijde

15 februari 2023

Extra budget nodig voor herinrichting Deestraat Bruinisse

Op 14 februari 2023 heeft het college het concept uitvoeringsontwerp voor herinrichting Deestraat vastgesteld en de gemeenteraad verzocht extra geld toe te voegen aan het uitvoeringsbudget voor de Deestraat.
kerkstraat_1

13 juli 2022

Werkzaamheden Kerkstraat gereed, na de bouwvak weer verder

Deze week heeft Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland de werkzaamheden in de Kerkstraat afgerond, zowel boven als onder de grond. Na de bouwvak worden de werkzaamheden weer opgestart.
Huidige situatie juli 16 Kop Nieuwstraat

9 juni 2022

Bouw gezondheidscentrum Bruinisse van start

De ontwikkeling van het gezondheidscentrum op de Kop van de Nieuwstraat in Bruinisse gaat nu echt van start. Op vrijdag 10 juni voert de aannemer de boorstelling aan via de Lange Ring in Bruinisse. Vanwege de grote van deze machine is een andere route niet mogelijk. Om de nieuwe bestrating aan de Lange Ring te beschermen wordt deze afgedekt met rijplaten.

Oudestraat in Bruinisse, zicht richting haven.

12 april 2022

Uitvoeringsontwerp Oudestraat en omgeving vastgesteld

Onlangs zijn we gestart met het uitwerken van het uitvoeringsontwerp voor de herinrichting Oudestraat, Goudzwaardstraat en deel van de Kerkstraat. Op 12 april 2022 heeft het college het uitvoeringsontwerp vastgesteld en extra budget beschikbaar gesteld voor de uitvoering van de werkzaamheden.
Oudestraat in Bruinisse, zicht richting haven.

1 maart 2022

Inloopbijeenkomst herinrichting Oudestraat en omgeving Bruinisse

In december 2018 hebben wij het voorlopig ontwerp voor het centrumgebied van Bruinisse vastgesteld. Op basis daarvan hebben wij de laatste jaren de ‘deelgebieden’ Dreef en Kerkplein heringericht. Nu is de Oudestraat en omgeving aan de beurt. Graag willen wij direct omwonenden en ondernemers in het plangebied alsmede andere belangstellenden informeren over het ontwerp. We nodigen u daarom van harte uit voor een inloopbijeenkomst op 17 maart 2022.